Zaterdag 24 mei 2014 vond de boekpresentatie van Rumme Rups plaats in boekhandel H de Vries te Haarlem. De opkomst was overweldigend! Bedankt allemaal voor jullie sprankelende aanwezigheid!

Er zijn ontzettend veel leuke foto’s gemaakt. Hieronder plaats ik een selectie. Yep, 92 foto’s is de selectie 😉

Ik heb al veel gelukkige kindergezichtjes gezien met het boek in de hand. Ik hoop dat de kinderen van dit boek durven en zullen groeien!

De leuke foto’s die ik de afgelopen dagentoegestuurd kreeg van Rumme lezertjes heb ik in een fotohoekje geplaatst. Als je het leuk vindt, kun je ook een foto naar me sturen via mijn e-mail (mail@mirjamhildebrand.nl). Of via www.facebook.com/RummeRups

Laat je me weten wat je van het boek vindt? In het reactieveld van deze pagina. Je maakt me helemaal blij als je die reactie kopieert en ook even plaatst bij bol.com en www.bijzonderkind.nl (Als je op die links klikt, kom je gelijk op de goede pagina)

« 1 van 4 »
Album boekpresentatie Rumme Rups

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *