Publicatie Rumme Rups

Blad 21-22

 Met trots en blijdschap meld ik jullie: familie, vrienden, collega-schrijvers, collega-psychologen en andere website-bezoekers dat mijn verhaal Rumme Rups op 24 mei 2014 als boek gepubliceerd wordt door Droomvallei Uitgeverij. De illustraties zijn van Illutié (Britta Reinhard)! Het gaat over een rupsje dat angstig is om uit te groeien tot een vlinder. Gelukkig wordt hij bijgestaan door zijn insectenvriendjes en krijgt hij heel wat tips om zijn angst te overwinnen.

De thema’s die op speelse wijze worden behandeld zijn angst om groter te groeien, angst voor verandering en faalangst. Dit zijn onderwerpen die ik als kinderpsychologe in de praktijk regelmatig tegenkom. Toen ik vertelde over mijn idee om het uit te werken in een verhaal, kreeg ik van verschillende ouders positieve feedback. Dit versterkte bij mij het gevoel dat dit boekje er moest komen. Het boek bevat tips en voorbeeldvragen die aan de kinderen gesteld kunnen worden.

Momenteel ben ik nog eens goed door de tekst heen aan het gaan om die te perfectioneren en werkt Illutié hard aan de prenten.Te beginnen bij de kaft. Ik zou het super vinden wanneer u van plan bent om het boek te gaan kopen, u dit alvast bestelt via de verkoopsite van de uitgever: www.prachtboeken.nl/rumme. Voor mij en de uitgever is het belangrijk om een aardige inschatting te maken van het aantal verkopen, zodat we weten hoe groot we de bestelling voor de eerste druk zullen doen.

Bestellen

Verder zijn jullie allen van harte uitgenodigd voor de boekpresentatie op zaterdag 24 mei. Het zal in of in de buurt van Haarlem plaatsvinden. De precieze locatie volgt.

Scholenactie

Bent u geïnteresseerd in het kopen van Rumme Rups en heeft u een specifiek kind in gedachte waarvoor hij goed/leuk zou zijn, geef dan hieronder aan waar hij/zij naar school gaat. Ik zal proberen een voorleesbijeenkomst te organiseren met de school (of misschien een paar) waar veel animo voor het boekje is en geef dan een gratis exemplaar aan de school.

[yop_poll id=”2″]

Like je Rumme op facebook? Hij houdt van z’n vriendjes.

 

Rumme is een feit!

5 gedachten over “Rumme is een feit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *