Ha!

Dat was even leuk. Ik had een heuse signeersessie zondag 10 november 2013 voor de bundel ‘Verliefd, verloofd… vermoord’ waar mijn verhaal ‘Verstikkende liefde’ in gepubliceerd is, na het winnen van een schrijfwedstrijd.

Ontzettend leuk dat het boek zoveel gekocht is in mijn omgeving! Bedankt allemaal! (Overigens nog steeds te bestellen via mijn website, bol.com of de meeste andere boekwinkels).

Het leek me wel leuk, ook voor bezoekers die het verhaal (nog) niet hebben gelezen, wanneer er in deze post wat reacties worden geplaatst over het verhaal. Dit kan onder het kopje ‘comments’ onderaan de pagina. Dus mijn vraag is: Wat vond je van het verhaal? Natuurlijk mag je ook iets anders posten, als het maar over het schrijven gaat en/of over de bundel.

 

Liefs,

Mirjam

002Haha, dat was grappig 🙂

‘Verstikkende liefde’ de reacties

13 gedachten over “‘Verstikkende liefde’ de reacties

 • 3 december, 2013 om 10:08
  Permalink

  Geweldig verhaal, Mirjam! Ik ben trots om samen met jou in de bundel te staan!

  Beantwoorden
 • 2 december, 2013 om 22:30
  Permalink

  OMG! Ik zat helemaal in het verhaal! Super goed geschreven!! Het is pakkend en de personages zijn heel herkenbaar (ik moest erg lachen om de diepe stem en de beige kaki broek met blauw overhemd, H&M jurkje etc) Ook een goede spanningsopbouw. Je wilt doorlezen en dan gebeurt er iets wat je totaal niet verwacht. Je hebt echt talent! Kus!

  Beantwoorden
 • 27 november, 2013 om 22:03
  Permalink

  Ik kan niet wachten op nieuwe verhalen 😀
  Erg goed geschreven!! Het is knap om met weinig woorden een goed verhaal te schrijven. Maar het is jou zeker gelukt!
  xx

  Beantwoorden
 • 26 november, 2013 om 15:03
  Permalink

  Wow dat was echt even de moeite om lekker voor te gaan zitten! Daar zat ik dan, lekker op mijn bed, kopje thee erbij en het verhaal ‘verstikkende liefde’. De eerste pagina’s waren gelijk al pakkend en wat een verrassend einde! Mir, ik ben zo onwijs trots op je!!! Ga zo door en ik kijk uit naar je nieuwe verhalen.
  Kus!

  Beantwoorden
 • 24 november, 2013 om 23:54
  Permalink

  Echt lekker gelezen aan, in, met je verhaal, hoe zeg je dat eigenlijk?
  Ga zo door met schrijven zou ik zeggen.

  Beantwoorden
 • 23 november, 2013 om 13:48
  Permalink

  Ik vond je verhaal erg spannend en verrassend geschreven. Knap om met zo weinig tekst, zoveel te vertelen.
  Veel succes met je verdere schrijfcarriere!

  Beantwoorden
 • 21 november, 2013 om 16:21
  Permalink

  Mir! Ben je al zo lang m’n vriendinnetje en heb ik me nooit gerealiseerd wat een schrijftalent je in huis hebt! WAUW! Wat een heerlijk verhaal en wat kun jij schrijven.. mennn! Had al bij de eerste scène kippenvel op m’n armen, alsof ík daar aan de bar zat! haha. Knap hoe je me van het begin tot ’t eind geboeid hield. Benieuwd naar meer (je BOEK)! Keep it up! Dit is echt jouw ding. Definitely. X

  Beantwoorden
 • 21 november, 2013 om 09:51
  Permalink

  Ik vond het erg goed geschreven en een heel leuk verhaal, ook echt dat je door wilt blijven lezen. Ben heel benieuwd naar de rest van je wat er nog gaat komen.

  Beantwoorden
 • 15 november, 2013 om 12:13
  Permalink

  Wat een leuk verhaal. Ik zat er gelijk helemaal in. Ook alles goed en leuk beschreven, zodat ik het ook voor me zag. Het leest ook heel makkelijk.
  Jammer dat je het in hebt moeten korten, want volgens mij was de scene in de hotelkamer met de slaappillen vast heel spannend geschreven.Toch heb je dat heel goed opgelost. Je hebt hier een heel mooi talent aangeboord!
  Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe verhaal! veel plezier en succes met het schrijven!!

  Beantwoorden
 • 13 november, 2013 om 21:00
  Permalink

  hoi Mirjam!
  De eerste alinea is al grappig genoeg om door te lezen:) Je zit meteen in de sfeer. Succes met je nieuwe verhalen!

  Beantwoorden
 • 12 november, 2013 om 14:13
  Permalink

  Een lekker lezend verhaal, Mirjam, met een verrassend slot. Dat smaakt naar meer!
  Het leuke is dat ik Side goed ken: ooit heb ik daar met vrienden op het pleintje tegenover de haven de totale zonsverduistering gezien. Dus dan leest jouw verhaal dubbel leuk.
  Succes met je schrijverij!
  @

  Beantwoorden
 • 12 november, 2013 om 11:34
  Permalink

  Ondanks dat je slechts 3000 woorden had om het verhaal te schrijven, kon ik me goed inleven in de karakters en werd de spanning snel opgebouwd!
  Ik kijk er naar uit om in de toekomst meer van jouw verhalen te mogen lezen!

  Beantwoorden
 • 12 november, 2013 om 10:09
  Permalink

  Het verhaal pakt me en ik vind dat je het kunt.

  Het is moeilijk om mensen in zo weinig woorden goed neer te zetten en dat er dan ook nog zoveel moet gebeuren. Ik ben erg benieuwd naar je volgende verhalen en je eerste boek. Er zullen vast meer signeersessies volgen!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *