De boekpresentatie van ‘Voorlopers’ was…
Te gek!
Retegaaf!
Ontzettend leuk!
Lekker druk!
En een dag om nooit te vergeten.

Nadat Jessy van boekhandel de Vries opende, werd ik toegesproken door mijn uitgever, Mariska Budding van Kluitman. Ze sprak haar trots uit en hoopt nog veel met mij te gaan samenwerken. Ik ook ūüôā

Toen kwam de uitgeverij met een leuke verrassing. Ze waren bij Sandra van Nieuwland langs geweest met ‘Voorlopers’. Ze sprak een videoboodschap voor mij in die we op de boekpresentatie terugzagen. Erg leuk! Waarom nou Sandra? Ken je dat nummer ‘Keep your head up’ nog uit 2013? De tijd dat ik dus liggend van de pijn Voorlopers schreef. Nou, dat heb ik best regelmatig geluisterd in die tijd. Het gaf me wat steun, net als het schrijven. Ze kon jammer genoeg niet naar mijn boekpresentatie komen, maar ze wilde me wel even wat zeggen.

Vlogger Chinouk Thijssen van ‘Behind the Books’ interviewde me en stelde zulke vragen dat ik begon te lullen over ‘writershigh’. Een ter plekke bedacht woord. Deze vlog staat nu online en geeft echt een leuk beeld van de middag.¬†(Voorlopers vanaf 2 min 20)

Het eerste exemplaar ging naar mijn lieve moeder, omdat ik haar (en natuurlijk mijn vader net zo hard) dankbaar ben voor alle liefde, steun en warmte. En ook omdat ik stiekem best wel vaak telepathie met haar heb ūüôā

Er was een superlekkere en vooral ook mooie taart met de cover erop! Met dank aan boekhandel de Vries. Ik vond het erg moeilijk om erin te gaan snijden, maar heb mezelf dan toch zover kunnen krijgen. Een hoekje.
Weetje: twee van de drie covermodellen waren ook aanwezig! Eentje at zijn eigen hoofd op.

Daarna begon het grote signeren. Een lange rij en zoveel lieve mensen aan mijn tafel. Ik geef hen nu even een virtuele na-knuffel! Bedankt allemaal voor de ontzettend mooie dag! En natuurlijk ook dank aan de mensen die er niet konden zijn, maar toch even een momentje aan me dachten.
Dank aan Daan en Jessy van H. de Vries boeken en aan uitgever Mariska Budding, redacteur Linda Crombach en het marketing team van Kluitman: Otto, Sharida en Savannah.

En nu? Is het supergaaf dat het boek in zoveel winkels ligt en dat ik ontzettend fijne feedback erover krijg. Prachtige 4- en 5-sterren recensies. Elke dag nieuwe nieuwtjes. Ik probeer mijn facebook-vrienden niet te spammen, maar dat gebeurt vrees ik toch.

Oja, vooraf had ik ook nog een interview met het Haarlems Dagblad en de Haarlemmer!
Volgende maand kom ik met een groot interview in de boekenkrant! Die haal je gratis bij je boekhandel begin juli.

Blogger, Moon Kager van ‘Mustread or not’, maakte een superleuk filmpje van de dag ook!

Nu nog wat plaatjes. Maar voordat ik dat doe, deel ik nog een linkje. Wie graag de trotse eigenaar wordt van een gesigneerd Voorlopers-exemplaar kiest voor dit linkje. 

 

 

Gouden champagne, vloggers en een signeerhand

4 gedachten over “Gouden champagne, vloggers en een signeerhand

 • 27 juni, 2017 om 19:15
  Permalink

  Leuke foto’s meis! Trotse jij!! En TERECHT! Dikke X

  Beantwoorden
 • 27 juni, 2017 om 06:39
  Permalink

  Ook wij vonden het een geweldig leuke boekpresentatie en vonden het fijn dat er zoveel belangstelling was! Zoveel mensen die trots op je zijn en met je meeleven.
  En lief dat ik het eerste exemplaar kreeg! Ik wilde daar nog zeggen dat ik ontzettend blij ben met een dochter die zich niet richt op de dingen die niet meer kunnen, maar kijkt naar alles wat nog wel kan en daar alles uit haalt. Wat geresulteerd heeft in een goed lopende eigen psychologiepraktijk en nu de uitgave van je spannende boek Voorlopers bij uitgeverij Kluitman! Ik geniet met je mee! X mam

  Beantwoorden
 • 26 juni, 2017 om 21:44
  Permalink

  Zoooooo trots op je heb hem al besteld gesigneerd, kan niet wachten

  Kus je oud colllega ?

  Beantwoorden
 • 26 juni, 2017 om 21:24
  Permalink

  Wat een leuke foto’s . Ziet er heel gezellig en blij uit! Boek moeten we nog lezen maar je hoort het als we het uit hebben. Geniet van de aandacht en het succes! xx Coby en Atie

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *