Rumme-profielfoto

Weten jullie wel:
– Hoe blij ik word van al die leuke reacties? ‘Tot de maan en terug’, zo blij! Ach, dat is een oneliner uit een ander heel mooi kinderboek.

– Hoeveel flyers er worden uitgedeeld? Dat antwoord is ook makkelijk: 5000! Ik denk dat er nu al zo’n 3000 door Haarlem circuleren. Thanks to alle flyeraars (bij deze is dat een woord!). Grappig: ik gaf mijn fysio hier in Haarlem bij mij om de hoek ook een setje flyers, omdat hij een dochtertje heeft in de leeftijdscategorie. Een week later zei hij me dat hij Rumme zag liggen bij de balletschool van zijn dochtertje in IJmuiden en zich hevig begon af te vragen of hij zijn stapeltje nou daar had neergelegd… Maar nee, dat was daar door een vriendin van mij gedaan. Grappig 2: Een collega van mijn moeder vertelde haar dat ze een flyer van Rumme in het rugzakje van haar zoontje had gevonden. Die was daar door de naschoolse opvang ingedaan. En dat is weer te danken aan een andere vriendin van mij.

– Waar de boekpresentatie van Rumme gaat plaatsvinden? Jippie jee, dans je met mij mee? Dat is in Boekhandel H de Vries op de Gedempte Oude Gracht in Haarlem! Op zaterdag 24 mei om 16 uur zal de feestelijke aangelegenheid starten. Ben je erbij? De boekhandel zal ook publiciteit maken. het boek zelf en de boekpresentatie worden dan op hun site en Facebook aangekondigd en het komt in de catalogus die bij de mensen thuis wordt bezorgd.

– Waar je een inkijkexemplaar van Rumme kan vinden? Op www.facebook.com/RummeRups. Daar is vandaag (6 maart 2014) gestart met het showen van het inkijkexemplaar. Pagina 1 en 2 is al te zien. Morgen volgt pagina 3 en 4 en zo gaat dat daarna nog 2 dagen verder. Word dus gauw een vriendje van Rumme door de pagina te liken!

– Waar je de illustratrice aan het werk kan zien in een leuk filmpje? Nou hier: Rumme Youtube

– Dat ik via via ook al namen heb van journalisten die wel een stukje willen schrijven over Rumme? Jep! 🙂 Het Haarlems Dagblad en de Haarlemmer.

– Dat er al flink gestemd wordt voor de scholenactie in de poll op deze pagina: Rumme
En last but not least: dat ik het zo leuk zou vinden als jullie het boek zouden bestellen bij de uitgever. En dat je als je dit vóór 14 april doet je kans maakt om 1 van de 3 weggeef-exemplaren te winnen!

 

Jippie jee!

Eén gedachte over “Jippie jee!

  • 9 maart, 2014 om 11:20
    Permalink

    Hee Mir, Wat een superboost voor Rumme! Ik hoop dat heel veel kinderen er heel blij van gaan worden! 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *