Zonden-18feb

Mijn korte verhaal ‘Verleidelijke belofte’ werd bij een schrijfwedstrijd geselecteerd voor een plekje in de bundel ‘Zonden van een minnares’ van uitgeverij Scelta Publishing. De opbrengsten van de bundel worden gedoneerd aan een zeer belangrijk onderzoek naar borstkanker.

Titel: Zonden van een minnares
Uitgeverij: Scelta Publishing

AuteursRoos Boum, Debora Degreef, Bella Makatini, Femke Bakker, Anneke van der LaarMirjam HildebrandJoyce Rookhuizen, Evelien Siersema, Marloes VrijdagSylvia PetersKarin Bisschops, Astrid Marijn, William Wilson, Walter van Dijk, Bert Kobus, Eugene AmmannOscar SpaansGert-Jan van den BemdSoraya van Kooij, Paula Reitsma, Bjorn ter Horst, Ingrid Wimpel, Johan van de Velde,Ysbrand DrostElena MachettiInge Moons en Suzanne Slotboom.

Categorie: Verhalenbundel paperback en ebook
ISBN:  9789491884047 (paperback) 9789491884061 (ebook)
Prijs: 16,95 (paperback) 4,95 (ebook)

Flaptekst
We hebben allemaal wel eens gehoord, of zijn getuige geweest van de klassieke ‘Love Triangle’. Het speelt in veel bekende tv shows als The Vampire Diaries, waar Damon en Stefan vechten om Elena. En we mogen de spannende driehoeksverhouding tussen Bella, Edward en Jacob in The Twilight Saganiet vergeten. Maar deze ingewikkelde relaties zijn niet alleen voor vampiers.

In Zonden van een minnares nemen zevenentwintig auteurs je mee in het leven van een minnares. Wanhoop en eenzaamheid van het bekrompen wereldje waarin haar bestaan zich afspeelt. Wordt ze radeloos? Verlangt ze naar bitterzoete wraak? Is ze geobsedeerd van haar (ex)minnaar? Wordt de affaire hen fataal?

Leesfragment Mirjam Hildebrand -Verleidelijke belofte

Bestellen

Wilt u de bundel 'Zonden van een minnares' lezen en voor dezelfde prijs een gesigneerd exemplaar ontvangen? Bestel dan met onderstaand invulformulier. Prijs is exclusief verzendkosten.
Indien u het boek opgestuurd wilt krijgen kunt u het boek wellicht beter via de boekwinkel kopen. Wilt u toch een gesigneerd exemplaar en hem opgestuurd krijgen, dan kan dat. Geef dit dan even aan in het berichtenvak.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

1 boek - 16,952 boeken - 33,903 boeken - 50,85Anders - zet in bericht

Uw bericht

Om zeker te weten dat u geen robot bent:
captcha
vul hieronder in welke letters u hierboven ziet.

Eén gedachte over “Verleidelijke belofte

  • 3 februari, 2014 om 19:36
    Permalink

    Omslag ziet er goed uit, Mirjam! Krijgt weer een mooi plekje in mijn boekenkast, maar eerst lezen natuurlijk. : )

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *