Voorlopers 2 – De kracht van velen

Yeah! Het is zover. Voorlopers deel 2 komt over een paar dagen al uit.  Na maanden op gezette tijden in mijn eigen fantasiebubbel te zijn gedoken, is het verhaal klaar om gelezen te worden door… jullie! Toch weer een heel erg spannend en apart gevoel. Eerst nog veilig in je computer en straks in de boekhandel! Dit is de cover, ontworpen door Studio Jan de Boer. Hoe vind je hem passen bij deel 1?

 

Flaptekst
Om het nieuwe schooljaar op Precursor te starten, moet Emma deelnemen aan de Cirkelceremonie. Die verloopt echter anders dan verwacht. Drie bewoners vallen bewusteloos neer en als ze weer bijkomen zijn ze hun Voorlopers-vaardigheden kwijt. Waar worden de verschijnselen – die zich razendsnel onder de bewoners verspreiden – door veroorzaakt? Emma kan met haar Signum mensen helpen en de ziekte terugdringen, maar dit vraagt veel van haar krachten. De jongeren moeten een manier vinden om de Voorlopers te laten voortbestaan en dat leidt tot verdeeldheid. Ondertussen neemt het aantal slachtoffers alleen maar toe. En dan wordt ook Emma’s vader getroffen…

De kracht van velen is het spannende vervolg op Voorlopers, door Hebban bekroond tot het beste Nederlandse YA-boek van 2017!

Boekpresentatie

Bij deze wil ik alle mailinglisters (en ook andere best wel leuke mensen ;)) uitnodigen om naar de boekpresentatie van ‘De kracht van velen te komen’. Op zondag 27 mei vieren we om 15 uur de presentatie van Mirjam Hildebrands tweede boek in de serie Voorlopers, De kracht van velen. De activiteit wordt gepresenteerd door Tim Rooijers – lezer, kenner en blogger van YA-romans.

Het wordt een feestelijke middag met een interview, een quiz waarbij je een speciaal boekenlintje kunt winnen, taart en drankjes. Natuurlijk kun je De kracht van velen door Mirjam die middag laten signeren.

Voorlopers 2 Boekpresentatie uitnodiging

Winactie

Om meerdere redenen voel ik me al weken erg gelukkig. En om te vieren dat boek 2 eraan komt geef ik graag twee exemplaren weg! Nog meer geluk 🙂 Het enige dat je ervoor hoeft te doen is dit:
Laat hieronder in het reactieveld weten waarom je zo benieuwd bent naar Voorlopers 2. Of schrijf onder de post van Voorlopers deel 1 je mening over het boek. Doe je allebei, dan maak je dubbel kans. Delen op Facebook en het geven van likes zijn natuurlijk ook lief.
Mensen die gesigneerde exemplaren bestellen (zie onder) maken gewoon veel kans op winst. Hoe tof is het om er dan eentje weg te geven?

De winnaars maak ik op 26 mei bekend in deze post en ook op Facebook.

Gesigneerd exemplaar

Kun je niet naar de boekpresentatie komen, maar vind je het wel leuk om een gesigneerd exemplaar in huis te hebben. Die kun je hier bestellen bij boekhandel de Vries en dan heb je het boek waarschijnlijk nog eerder in huis dan de bezoekers van de presentatie. Het wordt daar gemarkeerd als een 13-15 jaar boek, maar wij weten dat het ook voor volwassenen erg leuk kan zijn om in het genre Young Adult te lezen. Dus ik heb het liever over 13+.
Je kunt natuurlijk ook gewoon een normaal exemplaar voorbestellen. Bijvoorbeeld via Bruna, Libris of bijvoorbeeld Donner die geen verzendkosten rekent vanaf 15 euro.

Ik hoop jullie te zien aanstaande zondag!

Uitnodiging boekpresentatie en winactie
Getagd op:                                

20 gedachten over “Uitnodiging boekpresentatie en winactie

 • 23 mei, 2018 om 08:51
  Permalink

  Ik wil doodgraag het boek lezen omdat ik wil weten hoe het verder gaat. Heb zo lang gewacht op deel 1. En ben heel benieuwd….

  Beantwoorden
 • 22 mei, 2018 om 17:20
  Permalink

  Ik heb echt genoten van Voorlopers ( deel 1) met 3 kids in huis die hsp en meer zijn zag ik veel overeenkomsten. De schrijfstijl is lekker vlot. Niet te langdradig of te snel.
  Heerlijk verhaallijn waar je in verdwijnt. Ik baalde dat her boek uit was. Van de week de sneak op hebban gelezen en ik zat gelijk weer in het verhaal. Top??

  Beantwoorden
 • 22 mei, 2018 om 10:00
  Permalink

  Deel 1 was geweldig. Ons hele gezin (behalve papa) heft ervan genoten. Nu zou ik graag als verjaardagscadeautje (26 mei) en omdat ik niet in de gelegenheid ben om naar de presentatie te gaan op deze manier mijn geluk eens willen beproeven!

  Beantwoorden
 • 22 mei, 2018 om 09:59
  Permalink

  Ik ben heel benieuwd naar Voorlopers 2. Deel 1 heb ik met veel plezier gelezen. Het is zo geschreven dat het zowel voor jongeren als volwassenen een boeiend boek is, waarin je graag verder wilt lezen.
  Als mijn dochter een paar jaar ouder is, geef ik het graag aan haar door. En misschien dat ze zich op een aantal vlakken wel kan identificeren met het verhaal.
  Natuurlijk ben ik na deel 1 benieuwd hoe het verder gaat met Emma. Mocht ik geen exemplaar winnen, dan ga ik zeker een (gesigneerd) exemplaar bestellen!
  Succes en veel plezier Mirjam met je boekpresentatie. En dat je nog maar veel mooie boeken mag schrijven in de toekomst! Mij heb je als fan 🙂

  Beantwoorden
 • 22 mei, 2018 om 09:35
  Permalink

  Ik ben zo benieuwd naar het vervolg omdat ik super trots op mijn vriendinnetje ben. Want wat doet ze het goed !!! Ze heeft een wereld gecreëerd die zo uniek is, wat misschien nog wel veel meer bijzonder is dan een ‘normale’ roman te schrijven. En natuurlijk ben ik ook gewoon fan en moet ik weten hoe het verder gaat!!!!

  Beantwoorden
 • 22 mei, 2018 om 09:21
  Permalink

  Voorlopers deel 1 las ik in Frankrijk, ik zat zo in het verhaal dat ik hem heb uitgelezen in een uur of 4. Sinds dien heb ik het boek nog 2 keer gelezen en kan ik niet wachten om deel 2 te lezen. Om te zien hoe het verdet gaat :))

  Beantwoorden
 • 22 mei, 2018 om 07:13
  Permalink

  Al bijna een jaar wacht ik met spanning op deel 2. Ik las deel 1 in onze tent vorig jaar in slechts een paar dagen uit. Was lang geleden dat ik door een boek heenvloog! Zo fijn, herkenbaar, omschrijvend geschreven. Héél benieuwd hoe het verhaal verder gaat!
  Tot zondag!

  Beantwoorden
 • 22 mei, 2018 om 07:10
  Permalink

  Al heb ik dan wel niet zo heel veel boeken hier in huis staan, Voorlopers 1 valt er wel onder. Mooi geschreven boek. De cover vind ik zeker bij deel 2 passen. Mooi geheel. Bij de signeersessie zal ik helaas niet aanwezig zijn. Wens je en degene die wel kunnen komen een hele mooie dag toe. Het zijn mooie en bijzondere tijden die je meemaakt en is je dan ook van harte gegund. Ik zal op FB de actie die er staat delen, zodat ze ook hier op uit kunnen gaan komen. Dank je wel voor de mooie kans. x Jenneke

  Beantwoorden
 • 21 mei, 2018 om 22:22
  Permalink

  Deel 1 die ik al in december gekocht heb neem ik vd week mee naar de camping om te lezen. Zou leuk zijn om het tweede deel er achteraan te lezen.

  Beantwoorden
 • 21 mei, 2018 om 19:59
  Permalink

  Ik wil je allereerst heel veel plezier wensen met je boekpresentatie en de leuke dingen die je hebt bedacht. Helaas is mijn agenda dan al volgeboekt.
  Maar ik zou graag je nieuwe boek dolgraag willen winnen. Ben zo benieuwd hoe dit avontuur na deel 1 verder gaat ?

  Beantwoorden
 • 21 mei, 2018 om 19:24
  Permalink

  Ik ben enorm benieuwd naar de Voorlopers serie en wil deze nu heel graag heel snel gaan lezen! Deel 1 heb ik een tijdje geleden bij je besteld, maar door gezondheidsproblemen kan ik me al flink wat maanden niet genoeg concentreren om lekker te lezen, dus ben ik er nog niet aan toe gekomen om het te lezen. Ik heb de laatste maanden het lezen echter getraind met kinderboeken om het weer langzaam aan op te kunnen pakken en nu gaat het eindelijk weer wat beter. Het zou dan ook echt enorm leuk en een geweldige motivatie zijn om Voorlopers deel 2 te winnen, zodat ik deel 1 en 2 direct achtereenvolgens te kunnen gaan lezen, want ik ben een grote liefhebbers van boekenseries en zo hoop ik ook weer in mijn normale leesritme terecht te kunnen komen!

  Beantwoorden
 • 21 mei, 2018 om 16:54
  Permalink

  Yeah!!!,
  Kan niet wachten …met zoveel spanning en blijheid las ik deel 1. De herkenning van de nieuwe generatie kids, het fantasierijke verhaal en de heerlijke schrijfstijl was een genot om te lezen.
  Nu komt dan deel 2 eraan. Ik schreef al een review over het eerste deel, dus niet nodig dit nogmaals te doen.
  Ik raad het ook mijn leerlingen aan tegenwoordig, Dit boek moet gelezen worden.
  Kan niet wachten…op van zin in deel 2.
  Laat maar komen, ik ben er klaar voor, mijn klas is er klaar voor …dus waarom wachten!
  Groetjes Sigrid van dorst

  Beantwoorden
 • 21 mei, 2018 om 14:44
  Permalink

  Voorlopers deel 1heb ik met veel plezier gelezen.
  Ik heb hem Gesigneerd en wel in de kast staan en ben nu heeeeeeeeel erg benieuwd naar deel 2.
  Ook al is het een Young adult boek met mijn 50e vindt ik het nog steeds geweldig om zulke boeken te lezen.
  Hieraan zit geen leeftegebonden vind ik.
  Ik wacht met smart op deel 2

  Beantwoorden
 • 21 mei, 2018 om 14:22
  Permalink

  Na het lezen van deel 1 ben ik benieuwd na deel 2 eigenlijk gewoon weg daarom

  Beantwoorden
 • 21 mei, 2018 om 14:09
  Permalink

  Via Facebook leerde ik jou, Mirjam, kennen. We raakten aan de praat en je vertelde mij over je boek. En ik als young adult fan was met een overtuigd: Dat boek moest ik hebben!
  Onlangs heb ik Voorlopers uitgelezen én wat heb ik genoten! Ik herkende zoveel van mezelf in Emma en het proces wat ze doormaakt. Heel bijzonder hoe Mirjam dit op papier gezet heeft.
  Ik ben heel benieuwd hoe het verhaal verder gaat, want volgens mij valt er nog heel veel aan het verhaal van Emma toe te voegen.
  Zou leuk zijn als ik dit gewonnen exemplaar door jou kan laten signeren!
  *duim* *duim* *duim*

  Beantwoorden
 • 21 mei, 2018 om 13:34
  Permalink

  Ik ben heel benieuwd naar Voorlopers 2 omdat ik het eerste deel geweldig vond en hoop dat deel 2 deel 1 overtreft ?. Het maakt mij nieuwsgierig en daarom wil ik hem graag winnen

  Beantwoorden
 • 21 mei, 2018 om 13:27
  Permalink

  Ik heb deel 1 nog niet gelezen, maar hij lijkt me echt geweldig. Ik wacht nog even tot de serie compleet is want ik lees graag in 1 keer door. Tot zondag

  Beantwoorden
 • 21 mei, 2018 om 13:27
  Permalink

  Ik ben heel benieuwd naar deze serie maa begin hem pas te lezen als ik beide delen heb (om de spanning er nog wat in te houden). En een gesigneerd boek is natuurlijk nog veel leuker. Hopelijk moet ik niet meer in spanning wachten en win ik dit boek want ik ben nieuwsgierig!!!

  Beantwoorden
 • 21 mei, 2018 om 13:20
  Permalink

  Ik had voorlopers deel 1 voor mijn nichtje gekocht en laten signeren. Ik mocht hem lezen na haar en heb hem verslonden. Denk dat dit boek ook veel goeds zal doen voor mijn eigen kinderen, inzien dat anders dan andere mensen niet slecht is maar een heel goed ding kan zijn.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *