Hai Rumme vriend!

Ik ben erg benieuwd of jij het meest lijkt op Lola Lieveheersbeestje, Olle Hommel, Lilly Libelle, Kirre Kever of Bente Bijtje. Dit testje is voor volwassenen. Kies de antwoorden die het beste bij je passen en keep me posted (in reactie-box)! Je kan ook delen via Facebook. Dat is voor mij een mooie kans om het boek wat meer bekendheid te geven.

Liefs,

Mirjam

Doe de test!
Getagd op:                

11 gedachten over “Doe de test!

 • 18 mei, 2014 om 18:52
  Permalink

  O kirre kever klopt wel hoor ben altijd wel in voor een nieuw idee. Ga er dan rustig aan beginnen. Altijd leuk
  Groetjes wilma

  Beantwoorden
 • 2 mei, 2014 om 13:50
  Permalink

  Leuk testje, over sommige vragen moest ik echt even nadenken en ik ontdekte iets leuks over mezelf. Uitslag: Lilly Libelle. Dat past me! En mijn naam, Suzanne, betekent ‘blanke lelie’. Ook toevallig 🙂

  Beantwoorden
  • 3 mei, 2014 om 15:02
   Permalink

   Helemaal passend, Suzanne! En ik heb ook weer wat geleerd, want ik wist niet jouw naam die betekenis had 🙂
   Je was niet de enige die over sommige vragen moest nadenken en waarschijnlijk heb je ook wat antwoorden gegeven die eigenlijk bij een ander Rumme-vriendje hoorde. In mijn volgende blog zal ik wat schrijven over de vijf verschillende uitslagen en de bijpassende antwoorden. Volgende week…

   Beantwoorden
 • 1 mei, 2014 om 22:03
  Permalink

  Ik ben Olle Hommel, ik voel mij ook wel zo’n dikke lobbes die het leven relaxed vanuit de lucht gade slaat. Leuke test om te doen om er achter te komen welk insect het meest bij je levensstijl past.

  Beantwoorden
 • 30 april, 2014 om 14:00
  Permalink

  Ik ben Lilly Libelle!! Nou ik kan me daar echt wel in vinden en bovendien doe ik ook mijn naam eer aan!!

  Beantwoorden
 • 30 april, 2014 om 12:42
  Permalink

  Ik ben Olle Hommel! Ik denk vooral op dit moment ;). Ik heb namelijk (soms helaas) heel veel rust nodig ;).

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *