Lieve allemaal,
31 oktober 2015 was voor mij een topdag! Mede mogelijk gemaakt door een heleboel lieve en leuke mensen die het Opsekopse feestje samen met mij kwamen vieren. Bedankt ook, al die mensen die een berichtje stuurden of gewoon even aan mij hebben gedacht. Het was heel leuk om daar samen met Esther van Droomvallei Uitgeverij en illustratrice Jolanda van der Burgt te staan. En dat in de boekhandel die ik zo mooi vind, boekhandel de Vries in Haarlem. Het is een boek waar ik trots op durf te zijn!
Hieronder de foto’s. Ik hoop dat het lukt!

Nu ben ik aan het nagenieten en ondertussen vooral benieuwd naar de reacties op het boek 🙂 Zou heel leuk zijn als je iets over het boek wil zeggen. Laat me even weten als je dat wil doen, dan geef ik de linkjes door van de pagina’s.
Een reactie hier op mijn website vind ik ook erg leuk!

 Hier lees je het verslag van de dag van Haarlem Nieuws!

Opsekopse knuffel,

Mirjam

 

Foto’s boekpresentatie Opsekopse wereld (31-10-2015)

Eén gedachte over “Foto’s boekpresentatie Opsekopse wereld (31-10-2015)

  • 2 november, 2015 om 18:35
    Permalink

    Leuk Mir, ziet er gezellig uit en goed drukbezocht.. heb je weer goed gedaan!! Like! Jammer dat ik er niet bij kon zijn dit keer. Maar gelukkig kan ik je boek binnenkort wel gaan lezen.. benieuwd! Liefs

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *